Glutation perfuzabil

Ce este glutationul?

Glutationul este considerat unul dintre cei mai puternici antioxidanți de la nivelul organismului; acesta contribuie la procesele de detoxifiere, reparare, regenerare și susținere a celulelor vii. În corpul uman există mai mulți compuși cu rol antioxidant, însă, dintre toți, glutationul este singurul care se sintetizează în cea mai mare parte la nivelul ficatului. El a fost supranumit „maestrul antioxidanților”.

Odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de glutation scade din organism si necesită suplimentare.Singura modalitate este prin administrarea intravenoasă, perfuzia durând 15-20 minute, fără reacții adverse.

Perfuzii cu glutation, beneficii pentru sănătate

Cel mai eficient dintre tipurile de glutation este glutationul perfuzabil (cu absorbție asemănatoare este și glutationul lipozomal, dar efectul se instalează mai lent).

Eliminarea toxinelor îmbunătățește imunitatea și ține bolile infecțioase la distanță. Prin efectul antioxidant, determină eliminarea radicalilor liberi din celule, determinând regenerarea celulară.

Perfuziile cu glutation sunt ușor de administrat, nu au reacții adverse și efectele se văd prin creșterea energiei și a vitalității.

Printre beneficiile glutationului se numără și o piele mai moale, mai clară și mai strălucitoare.

Importanța glutationului pentru corpul uman

Glutationul este extrem de important pentru organism, deoarece asigură detoxifierea și curățarea corpului uman de elementele și substanțele nocive care pot perturba starea de sănătate și integritatea întregului organism.

Beneficiile glutationului pentru corpul uman sunt numeroase. Aproape fiecare celulă din corpul nostru are capacitatea de a produce glutation într-o cantitate mai mică sau mai mare.

Importanța glutationului pentru creier – studiile au arătat faptul că neuronii au nevoie de cantități ridicate de glutation pentru a funcționa la capacitate maximă; de asemenea, cantitățile scăzute de glutation de la nivelul sistemului nervos central se asociază frecvent cu boala Parkinson sau Boala Alzheimer. Ȋn plus, glutationul asigură protecție în fața stresului oxidativ care determină îmbătrânirea precoce a celulelor nervoase. 

Importanța glutationului pentru ficat – ficatul este principalul organ din corp expus, în mod direct, la radicalii liberi și la toxinele eliberate prin metabolizarea medicamentelor sau a alcoolului; tocmai din acest motiv, nevoia hepatocitelor de glutation este una extrem de mare. Cea mai mare cantitate de glutation din organism se produce la nivelul ficatului și asigură, în acest fel, apărarea endogenă față de leziunile oxidative. Are capacitatea de a opri progresia inflamației, dar și a fibrozei hepatice; un alt efect benefic al glutationului la nivelul ficatului.

Importanța glutationului pentru inimă – glutationul este foarte important pentru celulele cardiace deoarece asigură energia necesară unei funcționări optime a cordului. Ȋn plus, oferă protecție inimii în fața radicalilor liberi de oxigen și în fața toxinelor.

Perfuzie Cu Acid Alfa Lipoic Intravenos

Acidul Alfa Lipoic  este un puternic antioxidant solubil in toate zonele celulei cu rol major in stresul oxidativ.

Neutralizeaza usor si rapid radicalii liberi, patrunde prin membrana hemato-encefalica si ajunge la nivelul creierului protejand neuronii. Are capacitatea de a mari concentratia altor antioxidanti,cum ar fi glutationul,vitamina C,vitamina E. 

Joaca un rol important in bioenergia mitocondriala furnizand energia necesara functionarii.

Are actiune detoxifianta in chelarea metalelor toxice si radioactive, echilibreaza nivelul enzimelor in ficat, reduce procesele inflamatorii, imbunatateste functia endoteliala, previne procesul de imbatrinire, are efect reparator asupra celulelor hepatice, imbunatateste functia cardiaca, reduce simptomele neuropatiei diabetice, imbunatateste metabolismul glucozei in organism, in boala Alzheimer sporeste acetilcolina si inhiba procesele inflamatorii la nivelul creierului, inhiba formarea tumorilor.

Administrarea suplimentară de acid lipoic poate avea ca rezultat efecte terapeutice mai pronunțate în tratarea bolilor degenerative (artroze, Alzheimer, Parkinson), dar şi pentru prevenția ȋmbătrânirii premature și îmbunătățirea stării de sănătate a oricărei persoane.

Terapia cu acid alfa lipoic se alătură, cu succes, celorlalte terapii regenerative din clinica noastră.

Ce este acidul alfa lipoic?

Acidul alfa lipoic, cunoscut și ca acid tioctic, este atât hidrosolubil cât și liposolubil. Datorită acestor proprietăți, traversează membranele celulare, dar și bariera hemato-encefalică, și acționează și la nivelul creierului.

Acidul alfa lipoic – beneficii, proprietăți și doză zilnică recomandată

Beneficii:

  • reducerea glicemiei la pacienții diabetici;
  • scăderea paresteziilor (amorțelilor) la nivelul membrelor inferioare, ȋn orice tip de neuropatie;
  • protecția neuronilor prin extragerea de radicali liberi, inclusiv ȋn demențe;
  • detoxifiere prin cuplarea metalelor grele și eliminarea lor.

Alte proprietăți cunoscute:

  • crește producția de coenzima Q10;
  • crește sinteza de glutation;
  • ȋmbunătățește textura pielii, prin creșterea nivelului de antioxidanți;
  • previne și tratează glaucomul.

  Pentru acidul alfa lipoic, doza zilnică recomandată este de 250 mg/zi, când se administrează oral. Pentru o absorbție de 100%, recomandăm administrarea intravenoasă, caz ȋn care medicul specialist va recomanda schema de tratament.

Perfuziile cu acid alfa-lipoic sunt ușor de administrat, nu au reacții adverse și efectele se văd prin creșterea energiei și a vitalității.

Acid alfa lipoic contraindicații

Ȋn cazul acidului alfa lipoic contraindicațiile și precauțiile se referă la acțiunea hipoglicemică. Atunci când este administrat intravenous, trebuie să se administreze cu controlul prealabil al glicemiei, ȋn cazul pacienților diabetici ce primesc și medicatie antidiabetică (hipoglicemiantă).

De unde poți lua acid alfa lipoic din surse naturale și alimente?

Când ne referim la acidul alfa lipoic din surse naturale, cea mai bogată este carnea roșie, apoi spanacul, brocolli sau cartofii. Ȋn principiu, acidul alfa lipoic se găsește ȋntr-o cantitate mai mare ȋn alimentele vegetale.

VITAMINA B17 (Amigdalina)

Vitamina B17 (Laetrile, Amigdalina) este un tratament impotriva cancerului. Ea poate fi gasita in natura – in concentratia cea mai mare in samburele de caisa, dupa extragerea din acesta si dupa curatare ajunge sa fie fabricata sub forma de injectii si de tablete – pentru a diminua numarul, pentru a distruge celulele canceroase – si pentru a stopa proliferarea acestora. Vindecarea cancerului cu vitamina B17 este o substanta naturala chemioterapeutica ce nu are efecte secundare daunatoare si permanente.

In timpurile de demult omul ce se hranea in mod sanatos introducea in organismul propriu o cantitate corespunzatoare de vitamina B17 (Laetrile) – drept urmare in acele vremuri numarul celor ce sufererau de tumori era foarte mic. Situatia este similara la ora actuala intre popoarele hunza, care consuma in cantitati mari samburii de piersica si extrase din acestia.

Vitamina B17 este un tratament anticancer!

Din punct de vedere al compozitiei chimice vitamina B17 este compusa din benzaldehida, radical cian si dizaharida .
Nu se depune in organism, ci – odata finalizata sarcina sa – paraseste organismul prin intermediul urinei.

Avantaje:

Poate fi utilizata si simultan cu terapiile traditionale (chemio- si radioterapie tratament cancer), in acest caz diminuand si efectele secundare daunatoare ale acestora – si le creste eficienta.

Vitamina B17 ca si tratament impotriva cancerului nu are efecte secundare neplacute si daunatoare. Pe parcursul tratamentului se pot obtine rezultate spectaculoase prin utilizarea sa! Administrata impreuna cu vitamina C – in forma injectabila – si in anumite cazuri – cu solutie de bicarbonat vindecarea cancerului este si mai eficienta!
Vitamina B17 nu este otravitoare si nici nu are efecte secundare semnificativ neplacute .

Medicul japonez Shigeaki Sakai sustine ca administrata pacientilor cu cancer amigdalina nu are efecte adverse si le imbunateste starea de sanatate intr-un timp scurt. Este de retinut ca tratamentul cu vitamina B17 trebuie facut la recomandarea medicului, in dozajul corect, ca sa isi faca efectul.

In anul 1845, amigdalina a fost utilizata ca tratament impotriva cancerului in Rusia.

Amigdalina este eficienta in procesul de distrugere a celulelor canceroase.

Unul dintre sustinatorii beneficiilor amigdalinei in terapia anticancer fost omul de stiinta Dean Burk de la National Cancer Institute din Washington. Un alt medic care a sustinut ca amigdalina este utila in lupta cu celulele canceroase, mai ales in cazul metastazelor, este Kanematsu Sugiura, de la Sloan-Kettering Institute for Cancer Research.

Este un fapt demonstrat ca proprietatile curative ale vitaminei B17, numita si laetril sau amigdalina (B17), sunt solutia impotriva cancerului.

Vitamina C

Vitamina C (acidul ascorbic) este o vitamină hidrosolubilă, pe care organismul uman nu poate să o sintetizeze, fiind dependent exclusiv de aportul exogen, având o rată de absorbție scăzută atunci când este administrată pe cale orală, efectul dorit, condiționat de o anumită concentrație plasmatică, fiind greu de atins.

Terapia intravenoasă este una dintre cele mai rapide și mai eficiente maniere de administrare a vitaminei C, fiind evitate sistemele digestiv și hepatic, atingându-se rapid concentrația plasmatică necesară, pentru a obține efectul terapeutic urmărit.

Efectele terapeutice in urma administrării terapiei intravenoase:

• creșterea vitalității;
• creșterea performanțelor cerebrale și reducerea oboselii;
• reducerea sindroamelor inflamatorii;
• creșterea capacității de vindecare a organismului;

• îmbunătățirea funcțiilor sistemelor imunitare (creșterea rezistenței la infecțiile virale, bacteriene, fungice);
• detoxifierea hepatică și sangvină.

În concentrații fiziologice, vitamina C acționează antioxidant, inactivând speciile reactive de oxigen. În concentrații farmacologice foarte mari, vitamina C acționează pro-oxidant, generând, la nivel extracelular, specii reactive de oxigen, precum peroxidul de hidrogen (sau apă oxigenată).

Studiile medicale legate de administrarea în perfuzie, de vitamina C, în doze mari, au fost susținute de numeroși cercetători, care au relevat remarcabilul efect antiviral, detoxifiant, imunostimulator și, nu în ultimul rând, anticancerigen.

Atunci când tratamentul chimioterapic convențional este administrat împreună cu doze mari de vitamina C intravenos, se observă creșterea ratei de supraviețuire la pacienții diagnosticați cu cancer, împreună cu reducerea semnificativă a dimensiunilor tumorii, efecte mult mai pronunțate în comparație cu tratamentul chimioterapic simplu.

Eficiența administrării intravenoase de vitamina C a fost demonstrată în tratamentul:

 

· AFECȚIUNILOR NEUROPSIHICE: Oboseala cronica,depresie,tulburări de memorie,migrene, nevralgii, fibromialgii

· AFECȚIUNILOR CARDIOVASCULARE: Ateromatoza,cardiopatia ischemică,infarct miocardic

· INFECȚIILOR VIRALE, BACTERIENE SAU FUNGICE, ACUTE SAU CRONICE: Viroze respiratorii,zona zoster,herpes,mononucleoza,boala Lyme,hepatite acute sau cronice.

· AFECȚIUNILOR DERMATOLOGICE: Dermatite,arsuri,răni cronice.

· TULBURĂRILOR DE IMUNITATE: Alergii,astm,artrita reumatoidă.

· TRAUMATISMELOR PENTRU ACCELERAREA VINDECĂRII

· SINDROAMELOR INFLAMATORII ACUTE SAU CRONICE: Artrite sau artoze,pancreatită,colita ulcerativă.

· BOLILOR METABOLICE: Diabet zaharat,osteoporoză.

· DIFERITELOR FORME DE CANCER

0732.116.809
0732.116.820