Un intestin sănătos este cheia sănătății fizice!

Hidrocolonoterapia este metoda modernă de detoxifiere, nedureroasă, având rolul de a elimina depozitele dintre pliurile mucoasei colonului responsabile de inflamația permanentă, generatoare de boli autoimune.

Spălarea și curățarea intestinului este o procedură care activează procesele de întinerire și autoreglare a corpului, ajută la curățarea de toxine, activând forțele de restaurare ale corpului.

Intestinul îndeplinește funcția de digestie și absorbție a nutrienților și, în același timp, controlează virușii și toxinele. Substanțele otrăvitoare și bacteriile se acumulează în intestine din cauza alimentației slabe, a consumului de medicamente,a fumatului, a acumulării de metale toxice și a stilului de viață nesănătos, care dăunează întregul corp în ansamblu.

Hidrocolonoterapia asociată cu ozonoterapia conduce la rezultate senzaționale, ozonul avand o actiune locală,antiinflamatorie, regenerativă, antiseptică şi de refacere a florei intestinale cât şi acţiune generală asupra organismului deoarece ozonul se absoarbe foarte ușor prin mucoasa intestinală